JOGI NYILATKOZAT

 

Kérjük, hogy a SMILEPOINT weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi jognyilatkozatot.

 A weboldalak megnyitása, megtekintése, a látogató részéről az alábbi jognyilatkozatban foglaltak elfogadásának minősül!

 FIGYELEM!

A SMILEPOINT weboldalain szereplő, logók, grafikák, cikkek, írások, tájékoztatók, információs anyagok és elemzések, a letölthető dokumentumok, valamint készült képek szerzői jogát a Smile Partner Zrt. fenntartja magának, azok a Smile Partner Zrt. kizárólagos tulajdonát képezik!

 A weboldalak tartalmának, beleértve az írások, a fotók akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó felhasználása, bármilyen más egyéb céllal történő tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása, üzleti célú, sajátként történő felhasználása, kizárólag a Smile Partner Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

 A weboldalon, ill. a SMILEPOINT bármely publikációjában szereplő képek, üzleti, sajátként történő felhasználása esetén, a Smile Partner Zrt. a kép felhasználójával szemben, azonnali jogi eljárást indít, valamint képenként, naponta 3.000,- Ft (azaz háromezer Forint) használati díjat számíthat fel.

A kép felhasználása a jelen nyilatkozat szerinti használati díj elfogadását jelenti és a felhasználó köteles azt a Smile Partner Zrt. részére megfizetni.

A SMILEPOINT weboldalain közzétett információk összeállítása bár a legnagyobb gondossággal történt, garanciát mégsem tudunk adni az adatok hatályosságára, valódiságára, ezek tájékoztató jellegűek, előfordulhat esetenként, hogy nem teljesen pontosak és teljeskörűek.

Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Hatályos, és pontos információkért keresse munkatársainkat a lap alján található elérhetőségeinken!

Egyes oldalainkon Ön megadhatja egyes személyes adatait (e-mail címét, telefonszámát, stb) amennyiben igényli, hogy az Ön részére, vagy ismerőseinek a SMILEPOINT tájékoztató anyagokat küldjön, illetőleg kapcsolatba lépjünk Önnel.

Böngészésével Ön lehetővé teszi számunkra a weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését, csupán statisztikai okokból.

Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a SMILEPOINT ezen adatokat nyilvántartsa és kezelje Adatkezelési Szabályzata alapján mindaddig, amíg Ön kifejezetten kéri ezek törlését.

A SMILEPOINT kijelenti, hogy adatait bizalmasan, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeli, azokat senkinek semmilyen célból az Ön előzetes jóváhagyása nélkül ki nem adja.

Felhívjuk figyelmét, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, a küldött üzenetek tartalma, egyéb adatai módosulhatnak, illetve az üzenet el is veszhet.

Amennyiben nem talál valamely kérdésére választ, vagy nem kielégítő az információnk kérjük, keresse kollégáinkat az üzenetküldő form használatával.

A SMILEPOINT szalonokban, fogfehérítő termékeket, valamint az ezek használatához szükséges eszközöket értékesítjük, melyeket vásárlóink önállóan, saját felelősségre használhatnak.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket látogatásával, és reméljük, talál olyan információt, amely hasznos lesz az Ön számára.

A nyilatkozatban szereplő “SMILEPOINT” megnevezés alatt a Smile Partner Zrt. és annak közvetlen érdekeltségei értendők!

Kérjük észrevételeit, véleményét írja meg nekünk, hogy folyamatosan javíthassuk weboldalunk szolgáltatásait, illetve üzleteink termékkínálatát!

(info@smilepoint.hu)

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-78978/2014

 

REGISZTRÁCIÓ

Kérlek, regisztrálj, hogy folyamatosan értesíteni tudjunk akcióinkról, szalonjainkról, kérdezni tudj szakértőnktől, fogfehérítésről szóló híreinkről.

Név

E-mail cím

Település